Önemli Bilgilendirme - TARD Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı

25.03.2018 Pazar

Değerli Üyelerimiz,

TARD Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, 18.03.2018 Pazar günü, saat 10.00’da Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği- Merkez Binası Konferans Salonu Taksim/ İstanbul adresinde; yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı olarak 25 Mart 2018 saat 11.00’de Hilton İstanbul Bosphorus Convention Center’da yapılacaktır.

TARD Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanmak üzere Genel Kurul ile ilgili aşağıdaki hususları önemle dikkatinize sunarız:
        TARD tüzüğünün 40. Maddesi “Aidatlar” b bendi gereği ise:
        a. Derneğin asil üyeleri, ilk kayıt olduklarında ve yıllık aidat olarak, iki yılda bir Genel Kurul tarafından belirlenen aidatı verirler.
        b. O yıl aidatını ödemeyen üye seçim olduğu takdirde Merkez ve Şube Genel Kurul toplantılarına katılamaz. Derneğin herhangi bir organına seçilirse, bunun kendisine tebliğ edildiği tarihten itibaren 7 (yedi) gün içinde borcunu tamamen ödemediği takdirde aldığı görevden istifa etmiş sayılır.

TARD Genel Kurulları’na katılımın çok yoğun olması sebebiyle ve Genel Kurul programının daha hızlı ilerlemesi açısından Genel Kurula katılacak üyelerin 9 Mart 2018 saat 17.00’ye kadar aidat ödemelerini yapmaları önemle tavsiye olunur. Aksi takdirde Genel Kurul öncesinde oy pusulası ve zarflar alınmadan önce oluşan uzun aidat kuyruklarında üyelerimiz sıra beklemek zorunda kalacaklardır.

Diğer yandan, bildiğiniz üzere TARD üyeleri kurs ve aidat gibi ödemelerini sanal pos ile TARD Portal hesapları üzerinden yapabilmektedirler. TARD Portal bilgilerinin güncel olmaması sebebiyle veya güncelleme esnasında oluşan bazı aksaklıklar nedeniyle kimi durumlarda üyelerimizin aidat bilgilerinde sorunla karşılaşılabilmektedir. Genel Kurul’a katılacak üyelerimizin portaldeki aidat bilgilerini 26 Şubat 2018 saat 17.00’ye kadar kontrol ederek, her türlü düzeltme talebi için TARD Genel Merkez’e 0212 251 75 55 ve 0533 460 49 40 numaralı telefonlardan ulaşarak taleplerini iletmeleri  önemle tavsiye olunur. Genel Kurul günü, aidat borçlarına yapılacak itirazların zaman sınırlamasından  dolayı dikkate alınamayacağını önemle bildiririz.

TARD Yönetim Kurulu