Yoğun Bakım'da Pratik Uygulamaya Yönelik Sürekli Renal Replasman (CRRT) Kursu Ardından…

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından “TARD Yoğun Bakım’da Pratik Uygulamaya Yönelik Sürekli Renal Replasman (CRRT) Kursu” İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Yoğun Bakımda Sürekli Renal Destek Tedavisinin pratik uygulama ve sorunların yönetimi konusunda asistan ve uzmanlarımızla interaktif verimli bir çalışma yapıldı.

Kurs için güzel bir ortam hazırlayan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğindeki hocalarımıza, bu kursları gerçekleştiren Sürekli Renal Replasman (CRRT) Kursu eğitmenlerimize ve kursumuza katılan meslektaşlarımıza ve asistanlarımıza çok teşekkür ederiz.

TARD Yönetim Kurulu