Doç.Dr. Aykut Sarıtaş Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Yönetim Kurulu Adaylığı

Saygıdeğer Hocalarım, Değerli Meslektaşlarım,

Mensubu olmaktan her zaman büyük onur duyduğum Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği’nin, 23 Şubat’ta Ataşehir Sheraton Hotel’de gerçekleştirilecek olan 2025-2027 dönemi Olağan Genel Kurulunda “Yönetim Kurulu Üyeliğiadaylığımı saygıyla arz etmekten mutluluk duymaktayım.

Devlet, eğitim-araştırma ve üniversite hastaneleri gibi farklı statülerdeki sağlık kurumlarında görev yaparak, mevcut uygulamalara ve gereksinimlere dair kapsamlı bir bakış açısı edinme fırsatı buldum. Ayrıca, Berlin Charité, Universitätsklinikum Gießen und Marburg ve RWTH Aachen gibi önemli kurumlarda elde ettiğim deneyimler, mesleki vizyonumu önemli ölçüde genişletmiştir. Derneğimizin çeşitli bilimsel ve çalışma gruplarına katılımlarım sayesinde kazandığım birikim ve meslektaşlarımla sürdürdüğüm güçlü iletişim doğrultusunda, camiamızın yenilikçi ve kapsayıcı çözümleri geliştirmesine katkıda bulunmaya ve gereken enerjiyi sağlamaya hazır olduğumu özellikle belirtmek isterim.

Tüm bu inanç ve kararlılıkla, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği yönetim kurulu üyeliği adaylığımı büyük bir onur ile tekrar saygıyla beyan eder, desteklerinizi beklerim.

Saygılarımla,

Doç.Dr. Aykut SARITAŞ

SBÜ İzmir Tıp Fakültesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı