Bilimsel Kurullar ve Çalışma Grupları Hakkında Bilgilendirme
Saygıdeğer Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Üyeleri,
Yönetim Kurulumuz, 23 Şubat 2025 tarihinde yapılmış olan Seçimli Olağan Genel Kurul sonrasında, tüzüğümüz gereği*, bilimsel kurullarımız ve çalışma gruplarımızın yeniden oluşumu için çalışmalarına başlamıştır.
Bu amaçla, 2025-2027 döneminde de bilimsel kurullarımıza ve çalışma gruplarımıza üyelerimizin aktif katılımının sağlanması ve yönetimlerinde yer almak isteyen üyelerimizin seçimle belirlenmesine karar verilmiştir. Kurulların yönetimine adaylık için izlenecek yöntem bir sonraki duyurumuzda sizlerle paylaşılacaktır.
Değerli TARD Bilimsel Kurullar ve Çalışma Grupları Yöneticileri ve Üyeleri,
2025 – 2027 dönemi Yönetim Kurulu olarak, önceki dönemlerde yapmış olduğunuz değerli çalışmalar ve katkılar nedeniyle sizlere teşekkür ederiz.
* “Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tüzüğü gereği bilimsel kurullar her iki yılda bir yapılan merkez genel kurulu sonucu oluşan merkez yönetim kurulu tarafından belirlenmektedir.”
Saygılarımızla,
TARD Yönetim Kurulu