TARD 18. ASİSTAN OKULU
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ev Sahipliğinde yeniden İstanbul’da…
Birlik ve bütünlüğümüzün teminatı olan kadim meslek kuruluşumuz TARD, genç meslektaşlarımızın eğitimine yüksek derecede önem atfetmekte ve meslektaşlarımızın bilgi ve deneyim paylaşımına yönelik sürdürülebilir projeler üretmektedir. Bu vizyon çerçevesinde, yeni bir formatta, daha geniş katılımlı olarak yürütmekte olduğumuz Asistan Okulları, asistanlarımızı alanında yetkin eğitici hocalarıyla bir araya getirerek eğitimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Asistan Okullarımız aynı zamanda genç meslektaşlarımızın akran eğitimiyle bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarına ve sosyal etkinliklerde kaynaşmalarına da uygun zemin hazırlamayı misyon edinmiştir.
Bir dizi yenilikle sunduğumuz Asistan Okullarımızın 15.’si geçtiğimiz yılın sonbaharında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ev sahipliğinde, İstanbul’da gerçekleştirilmişti. 18. Asistan Okulumuzu yine Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ev sahipliğinde, 14 – 16 Kasım 2025 tarihlerinde İstanbul’da, 337 asistanımızın ve 75 eğitici hocamızın katılımı ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Katılımcı asistanlarımızın kıdem durumlarına göre “Temel Asistan Okulu” ve “İleri Asistan Okulu” olarak iki ayrı salonda eş zamanlı oturumlarla sürdürdüğümüz Asistan Okulumuz ayrıca ortak salonda sunduğumuz, ilgi çekici bir konu ve konukla gerçekleştirilen Açılış Konferansı ve hepimizi yakından ilgilendiren “Hukuk ve Mevzuat”, “Kariyer ve Gelecek” ve “Dijital Çağda Akademik Yetkinlikler” Oturumlarını da içeriyor. Asistan Okullarımızı prensip olarak, baştan sona her platformda eğiticilerimizle asistanlarımızın bir arada ve iletişim halinde olacakları şekilde yapılandırarak daha dinamik, akıcı, probleme dayalı ve çözüm odaklı yaklaşımla sürdürmeyi hedefliyoruz.
Ayrıca 18. Asistan Okulumuz kapsamında, gerçekleştireceğimiz ve genç meslektaşlarımıza yüksek derecede deneyim kazandırmasını arzu ettiğimiz, “US Kılavuzluğunda Temel Rejyonal Anestezi Kursu” ve “İleri Vasküler Erişim ve Kanülasyon Kursu” kayıtlarının kontenjanlarla sınırlı olduğunu ve kurs katılımı için Asistan Okulu katılımcılarımıza öncelik tanınacağını hatırlatmak isteriz. Bu nedenle, öncelikli kayıt imkanından yararlanabilmeleri için, 18. Asistan Okulumuza katılacak asistanlarımızın en geç 05 Kasım 2025 Çarşamba, Saat 17:00'ye kadar kurs kayıtlarını merkez@tard.org.tr adresine “Tercih ettikleri kurs ismi – Ad Soyad – T.C. Kimlik No – Telefon – Mail adresi ve Kurum bilgilerini” yazarak mail atmaları gerekmektedir. Sonrasında kayıt sırasına göre kontenjan dahilinde kendileri ile iletişime geçilerek kayıtları tamamlanacaktır.
TARD 18. Asistan Okulu Temel ve İleri Düzey Eğitim programlarına ulaşmak için tıklayınız
Rejyonal Anestezi Kursu bilgileri içintıklayınız
İleri Vasküler Erişim veKanülasyon Kursu bilgileri için tıklayınız
Güzel bir İstanbul sonbaharında, bilimin aydınlığında bilgiyi paylaşmanın heyecanını birlikte yaşamak dileğiyle…
TARD Yönetim Kurulu